XII. FASHION Kupa

A kézdivásárhelyi KSE jégkorong szakosztálya közösen a HC Bikák jégkorong egyesülettel immár 12-ik alkalommal rendezi meg a „FASHION   KUPA” jégkorong tornát. 

A Fashion kupát 2020 február 1-én és 2-án szervezzük meg az U8 és U10-es csapataink számára.
Az U10-es szombaton, az U8-as vasárnap. Megkérünk szépen mindenkit hogy a programot ezekhez a dátumokhoz igazítsa, hogy ne hiányozzon senki, se gyerek se szülő. Mert minden segítség jól jön.
Köszönjük.
A szórakozás, kikapcsolódás garantált! 
Mindenkit szeretettel várunk!

"Mátyás attila" Kupa

A kézdivásárhelyi KSE jégkorong szakosztálya közösen a HC Bikák jégkorong egyesülettel immár 2-ik alkalommal rendezi meg a Mátyás Attila jégkorong tornát. 

Mátyás Attila az Amerikai Egyesült Államokban élő kézdivásárhelyi jóaakaró, aki felkarolta a jégkorong támogatását és nagy segítséget nyújtott a jégpálya felépítésében. A nagy értékű hokifelszerelés mellett palánkrendszert, közönségvédő plexidet, csövezetet, jégborotvát és hűtőgépet adományozott szülővárosának. 

Erre a kupára 33 csapat jelenkezet be U8-as illetve U10-es korosztályokba, több mind 400 sportoló

A torna november 9-én reggel 8-órától kezdődik az U10-es korosztály mérkőzéseivel, majd november 10-én folytatódik aaz U8-as korosztályéval.

A szórakozás, kikapcsolódás garantált! Mindenkit szeretettel várunk!

ÚJ MENTOREDZŐ A SZJA-NÁL

Kézdivásárhelyre látogatott Sille Tamás 105-szörös magyar válogatott jégkorongozó, aki mostantól mentoredzőként dolgozik a Székelyföldi Jégkorong Akadémiánál. 

Az egykori kiváló játékos pályafutása során a leghosszabb ideig Székesfehérváron hokizott. Tagja volt a magyar jégkorong válogatottnak. Szakértelme és tapasztalata lendületet ad majd a kézdivásárhelyi jégkorong csapatainknak és edzőinknek.

A látogatása alkalmával közösen átadtuk a gyerekeknek a Kovászna Megyei Tanács és a Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal támogatásával megvásárolt felszereléseket.

A segítséget ezúttal is köszönjük.